П.К.Љуботен

Планинарски Клуб „Љуботен“

Адреса:
ул. „К.Ј. Питу“, бр. 6,

Тетово
Р.Македонија
1200

E-пошта: Оваа e-mail адреса е заштитена од spam bots, треба да ви е вклучен JavaScript за да ја видите.
http://www.pkljuboten.org.mk