П.К.Љуботен

Членарина за 2017

Rate this item
(0 votes)

Известување за сите оние кои сакаат да се приклучат на ПК Љуботен, а воедно и потсетување за веќе постојните членови: Членарината, која изнесува 800 денари (за лицата под 18 год. истата е 400 ден) може да се уплати во просториите на клубот или на жиро с-ка:290400000013902 назив на примач: ПК Љуботен-Тетово, денонент: ТТК Банка АД Скопје, цел на дознака: членарина за 2017 година. Членарината потребно е да се уплати до 15.04.2017 заради регулирање на персоналното осигурување. Маркиците за тековната година, исто така, може да се подигнат во просториите на клубот. Ве очекуваме!!

Last modified on Понеделник, 10 Април 2017 20:21
Marija Matovska

Marija Matovska

E-mail: Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите

Add new comment