П.К.Љуботен

2 во 1, маркирање и уживање

Rate this item
(0 votes)
Пролетнот дожд, не не спречи и оваа недела, да се упатиме кон нашата омилена дестинација - Шара прекрасната. Впрочем таа не само место за посета, таа е наш дом. Овој пат, на најубав можен начин, го споивме убавото и корисното. Убово се прошетавме а во едно и ја маркиравме стазата Белојште - Сенокос - Вратница. Преубава, лесна стаза, дури и за помалку кондиционо спремни вљубеници во природата. Повелете следете не.... Планина, пролет, сонце, дожд, насмеани драги лица, скара и по некоја чашка ладно пиво.......Па што ли човек може друго да посака??! Стазата маркирана, софрата изедена......Со еден збор идила....или што би рекла Маца #РадостиТон Слаѓана Јанкоска 08 мај 2015

Add new comment